فرم‌ها و بخشنامه‌ها مربوط به پایان نامه ها

👈لینک کانال تلگرامی     https://t.me/payannamehquchan

لطفا عضو کانال تلگرامی اطلاع رسانی پایان نامه‌های مقطع تحصیلات تکمیلی واحد قوچان بشوید. اخبار روز و آئین نامه پایان نامه‌ها را از این طریق دریافت نمایید.

********************************************************

با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی در خصوص راه اندازی سامانه پژوهشیار،از تاریخ اول اردیبهشت 98  به بعد برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی الزامی است.

اطلاعیه مراحل انجام پایان نامه در ترم جاری

در ترم جاری با توجه به ویروس کرونا نیازی به شرکت و ارائه فرم سه جلسه شرکت در دفاع نمی‌باشد

************************************************************

👈🏽راهنمای جامع (پژوهشیار) ویژه دانشجویان

*********************************************************

👈🏽راهنمای(پژوهشیار) ویژه اساتید و مدیران گروه آموزشی

************************************************************

دانلود فرم‌ پروپوزال مقطع ارشد و مقطع دکتری تخصصی و تعهد نامه و سایر مدارک مورد نیاز

*************************************************

با توجه به اینکه تاریخ دفاع در مقطع ارشد 6 ماه بعد از تاریخ تصویب(سبزشدن مرحله 5 ام و اخذ کد) می‌باشد و آخرین روز دفاع در نیمسال اول 12 بهمن و در نیمسال دوم ،  22 شهریور ماه می‌باشد. لذا آخرین مهلت ثبت پروپوزال توسط دانشجو در سامانه پژوهشیار(تایید شورای پژوهشی واحد) در سامانه(سبز شدن مرحله 5 ام) برای نیسمال اول 12 مرداد  و نیمسال دوم 20 اسفند تعیین می‌گردد. تاریخ دفاع نیز از لحظه سبز شدن مرحله 5 در سامانه به مدت 6 ماه و برای دکتری 12 ماه می‌باشد که توسط سامانه انجام می‌شود  **** مطابق آئین نامه سازمانی تاریخ مذکور تحت هیچ شرایطی قابل تمدید نیست اخذ کد پایان نامه و ثبت نهایی توسط امور پژوهشی برای پروپوزال در سامانه پژوهشیار بعد از آن تاریخ به منزله ثبت نام در ترم بعد است.لذا توصیه می‌شود دانشجویان در هر نیمسال قبل از انتخاب درس پایان نامه (یعنی ابتدای ترم سوم)  برای نیمسال اول  از فروردین و برای نیمسال دوم از مهرماه نسبت به ثبت پروپوزال و مستندات و اخذ تاییدیه‌های گروه تخصصی و شورای پژوهشی و اخذ کد پایان نامه در سامانه پژوهشیار اقدام نمایند..

**شماره تماس کارشناسان پژوهشی تحصیلات تکمیلی**

(لطفا فقط با مسئول مربوط تماس بگیرید)

رشته‌های فنی مهندسی ، مهندسی علوم صنایع غذایی، علوم پایه و زبان انگلیسی » خانم بابایی  05147011219

رشته‌های گروه علوم انسانی(علوم اجتماعی، مشاوره و روانشناسی ادبیات فارسی ) - آقای مهراب حسن زاده 47011216-051

کلیه رشته‌های مقطع دکتری تخصصی آقای مهندس سید موسی تقی زاده   47011188-051

***مطالعه کلیه موارد و رعایت بخشنامه‌ها الزامی است***

👈🏽لطفا کلیک کنید     نکات بسیار مهم در مورد نحوه ارائه پروپوزال و دفاع

********************

👈🏽 لطفا کلیلک کنید      نمودار گردش کار و نحوه انجام پایان نامه

**********************

روش ارزیابی آموزشی و پژوهشی پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد(از ورودی نیمسال اول مهر95 به بعد)

***** مهم   مهم ****

👈🏽 تذکر:

*باتوجه به استقبال اکثر دانشجویان جهت دفاع در روزهای آخر مهلت تعیین شده و از طرفی محدودیت تعداد جلسات دفاع در هر روز، جدول تعیین روز، ساعت و سالن دفاع طراحی گردیده و اولویت تعیین زمان و مکان با افرادی است که تسریع فرمایند.

-پذیرایی در محل سالن، قبل یا هنگام برگزاری دفاع ممنوع می‌باشد. درصورت تمایل پذیرایی از اساتید و حضار بعد از برگزاری دفاع بلامانع است.

خواهشمند است جهت رعایت شان اساتید محترم از آوردن هر گونه هدیه مطابق بخشنامه سازمان مرکزی خودداری فرمایید.

👇موارد بسیار مهم قبل و بعد از برگزاری دفاع 👇

-یک نسخه پرینت نهایی  پایان نامه بایستی به همراه فرم اعلام آمادگی دفاع و سه جلسه دفاع تحویل امور پژوهشی واحد گردد تا در صورت تایید، مجوز برگزاری دفاع توسط امور پژوهشی واحد صادر و همان نسخه روز دفاع هنگام برگزاری جلسه ارائه خواهد شد.

-نسخه نهایی آپلود شده در پورتال دانشجو در صورتی که ناقص باشد توسط کارشناس پژوهشی و داوران مجوز برگزاری دفاع داده نخواهد شد.
-بعد از دفاع فقط یک نسخه پایان نامه به صورت گالینگور همراه یک عدد سی دی بدون قاب حاوی یک فایل داک و پی دی اف  حداکثر👈🏽 20 روز بعد از دفاع پس از تایید راهنما در سامانه پژوهشیار تحویل شود.

-------------------------------------*******************--------------------------------

*آخرین مهلت ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه حداکثر یکسال بعد از دفاع می‌باشد.(رعایت آدرس دهی مقالات مطابق آیین نامه ذیل الزامی است)

*پیرو بخشنامه سازمان مرکزی جهت معرفی استاد راهنما الزاما فقط به مدیر گروه مربوطه مراجعه نمایید.

**آیین نامه‌ها و بخشنامه ها**

آیین نامه نحوه آدرس دهی صحیح مقالات جهت اخذ نمره

راهنمای تکمیلی نگارش پایان نامه برای مقطع ارشد و دکتری تخصصی

راهنمای تکمیلی نگارش پایان نامه گروه زبان انگلیسی (برای تهیه فرمت به مدیر گروه مراجعه نمایید)