فرم‌ها و بخشنامه‌ها مربوط به پایان نامه ها

👈لینک کانال تلگرامی     https://t.me/payannamehquchan

لطفا عضو کانال تلگرامی اطلاع رسانی پایان نامه‌های مقطع تحصیلات تکمیلی واحد قوچان بشوید. اخبار روز و آئین نامه پایان نامه‌ها را از این طریق دریافت نمایید.

********************************************************

**شماره تماس کارشناسان پژوهشی تحصیلات تکمیلی**

(لطفا فقط با مسئول مربوط تماس بگیرید)

رشته‌های فنی مهندسی ، مهندسی علوم صنایع غذایی، علوم پایه و زبان انگلیسی » خانم بابایی  05147011219

رشته‌های گروه علوم انسانی(علوم اجتماعی، مشاوره و روانشناسی ادبیات فارسی ) - آقای مهراب حسن زاده 47011216-051

کلیه رشته‌های مقطع دکتری تخصصی آقای مهندس سید موسی تقی زاده   47011188-051

***مطالعه کلیه موارد و رعایت بخشنامه‌ها الزامی است***

👈🏽لطفا کلیک کنید     نکات بسیار مهم در مورد نحوه ارائه پروپوزال و دفاع

********************

👈🏽 لطفا کلیلک کنید      نمودار گردش کار و نحوه انجام پایان نامه

**********************

روش ارزیابی آموزشی و پژوهشی پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد(از ورودی نیمسال اول مهر95 به بعد)

تاریخ دفاع بایستی برای مقطع کارشناسی ارشد حداقل  6 ماه و برای مقطع دکتری تخصصی یکسال از تاریخ شورای پژوهشی واحد گذشته باشد.

زودتر از آن تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نمی‌باشد.

****ارائه تاییدیه ایران داک برای تایید پروپوزال(پیشینه ) به همراه فرم پرپوپوزال برای مقطع ارشد و دکتری الزامی می‌باشد****

راهنمای اخذ پیشینه

نمونه نامه پیشینه موضوع از ایران داک

نمونه نامه همانند جویی پایان نامه

***** مهم   مهم ****

با توجه به اینکه تاریخ دفاع در مقطع ارشد بایستی 6 ماه بعد از تاریخ تایید پروپوزال در شورای پژوهشی واحد باشد و آخرین روز دفاع در نیمسال اول 99-98  11 بهمن ماه 1398 می‌باشد لذا آخرین مهلت تحویل پروپوزال آخر تیر ماه 98 اعلام می‌گردد **** تاریخ مذکور تحت هیچ شرایطی قابل تمدید نیست ارائه پروپوزال  به پژوهشی واحد بعد از آن تاریخ به منزله ثبت نام در ترم بعد(بهمن ماه) است.

برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد آخرین مهلت دفاع برای نیسمال دوم 98-97👈🏽 21 شهریور ماه 98 می‌باشد و آخرین روز تحویل فرم تکمیل شده اعلام آمادگی دفاع و اخذ تاییدیه‌های لازم (تاییدیه آموزش، شهریه، استاد راهنما، مدیر گروه و کارشناس ومدیر پژوهش، تایید نسخه نهایی پایان نامه به لحاظ محتوی توسط استاد راهنما و امور پژوهشی و فرم سه جلسه شرکت در دفاع)، یکشنبه دهم شهریور ماه بوده  که تحت هیچ شرایطی قابل تمدید نیست و تعویق افتادن آن به منزله ثبت نام در ترم بعد است.

👈🏽 تذکر:

*باتوجه به استقبال اکثر دانشجویان جهت دفاع در روزهای آخر مهلت تعیین شده و از طرفی محدودیت تعداد جلسات دفاع در هر روز، جدول تعیین روز، ساعت و سالن دفاع طراحی گردیده و اولویت تعیین زمان و مکان با افرادی است که تسریع فرمایند.

-پذیرایی در محل سالن، قبل یا هنگام برگزاری دفاع ممنوع می‌باشد. درصورت تمایل پذیرایی از اساتید و حضار بعد از برگزاری دفاع بلامانع است.

خواهشمند است جهت رعایت شان اساتید محترم از آوردن هر گونه هدیه مطابق بخشنامه سازمان مرکزی خودداری فرمایید.

*** چند روز قبل از برگزاری دفاع حتما اساتید راهنما و داور نسبت به تایید پایان نامه و اعلام حضور در جلسه دفاع از طریق پورتال اقدام نمایند و دانشجو با مراجعه به پورتال خود نظریه، تیک تایید و تیک اعلام حضور اساتید راهنما و داوران را مشاهده می‌نماید لذا در غیر اینصورت استاد راهنما بایستی با داوران تماس گرفته و از ایشان بخواهند نسبت به تایید پایان نامه اقدام نمایند تا صورت جلسه دفاع صادر شود و روز قبل از برگزاری دفاع جهت یادآوری با راهنما تماس بگیرد در صورت عدم حضور راهنما یا هر کدام از داوران، دفاع دانشجو کنسل و به روز دیگری موکول خواهد شد.

👇عدم نیاز امضاء حضوری نسخه صحافی پایان نامه توسط اساتید راهنما و داوران👇

به استحضار کلیه دانشجویان محترم می‌رساند تایید پایان نامه دانشجو قبل و بعد از دفاع راه اندزی گردیده و دانشجویان محترم می‌توانند فایل‌های PDF پایان نامه (قبل از دفاع و نسخه نهایی اصلاح شده پایان نامه بعد از دفاع) خود را از طریق پورتال خود ارسال تا نسبت به بررسی و تایید آن توسط اساتید راهنما و داوران اقدام گردد و نیازی به تایید حضوری و مراجعه دانشجو جهت امضاء پایان نامه صحافی شده نیست.

👇موارد بسیار مهم قبل و بعد از برگزاری دفاع 👇

-یک نسخه پرینت نهایی  پایان نامه بایستی به همراه فرم اعلام آمادگی دفاع و سه جلسه دفاع تحویل امور پژوهشی واحد گردد تا در صورت تایید، مجوز برگزاری دفاع توسط امور پژوهشی واحد صادر و همان نسخه روز دفاع هنگام برگزاری جلسه ارائه خواهد شد.

-نسخه نهایی آپلود شده در پورتال دانشجو در صورتی که ناقص باشد توسط کارشناس پژوهشی و داوران مجوز برگزاری دفاع داده نخواهد شد.
-بعد از دفاع فقط یک نسخه پایان نامه به صورت گالینگور همراه یک عدد سی دی بدون قاب حاوی یک فایل داک و پی دی اف  حداکثر👈🏽 20 روز بعد از دفاع پس از تایید راهنما و داوران (فقط و فقط از طریق پورتال)تحویل شود.

-------------------------------------*******************--------------------------------

*آخرین مهلت ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه حداکثر یکسال بعد از دفاع می‌باشد.(رعایت آدرس دهی مقالات مطابق آیین نامه ذیل الزامی است)

*پیرو بخشنامه سازمان مرکزی جهت معرفی استاد راهنما الزاما فقط به مدیر گروه مربوطه مراجعه نمایید.

**آیین نامه ها**

آیین نامه نحوه آدرس دهی صحیح مقالات جهت اخذ نمره

راهنمای تکمیلی نگارش پایان نامه

راهنمای تکمیلی نگارش پایان نامه گروه زبان انگلیسی (برای تهیه فرمت به مدیر گروه مراجعه نمایید)