فرم‌ها و بخشنامه‌ها مربوط به پایان نامه ها

👈لینک کانال تلگرامی     https://t.me/payannamehquchan

لطفا عضو کانال تلگرامی اطلاع رسانی پایان نامه‌های مقطع تحصیلات تکمیلی واحد قوچان بشوید. اخبار روز و آئین نامه پایان نامه‌ها را از این طریق دریافت نمایید.

********************************************************

**شماره تماس کارشناسان پژوهشی تحصیلات تکمیلی**

(لطفا فقط با مسئول مربوط تماس بگیرید)

رشته‌های گروه علوم اجتماعی - زبان انگلیسی وادبیات فارسی » خانم بابایی  05147011219

رشته‌های گروه فنی مهندسی(مهندسی شیمی، مکانیک، هوش مصنوعی ومالی)آقای مهندس احمد دلیری   47011219-051

رشته‌های گروه مشاوره و روانشناسی - آقای مهراب حسن زاده 47011216-051

***مطالعه کلیه موارد و رعایت بخشنامه‌ها الزامی است***

👈🏽لطفا کلیک کنید     نکات بسیار مهم در مورد نحوه ارائه پروپوزال و دفاع

********************

👈🏽 لطفا کلیلک کنید      نمودار گردش کار و نحوه انجام پایان نامه

**********************

روش ارزیابی آموزشی و پژوهشی پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد(از ورودی نیمسال اول مهر95 به بعد)

تاریخ دفاع بایستی حداقل  6 ماه از تاریخ شورای پژوهشی واحد گذشته باشد.

زودتر از آن تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نمی‌باشد.

آخرین مهلت تحویل پروپوزال به امور پژوهشی واحد (طبقه چهارم ساختمان اداری) در ترم جاری سی ام بهمن ماه 1396 می‌باشد .

در صورت عدم تحویل به موقع عواقب و مسئولیت‌های آن (تمدید پایان نامه در نیمسال اول 98-97 )بر عهده دانشجو می‌باشد.

*** چند روز قبل از برگزاری دفاع حتما اساتید راهنما و داور نسبت به تایید پایان نامه و اعلام حضور در جلسه دفاع از طریق پورتال اقدام نمایند و دانشجو موظف است با مراجعه به پورتال خود نظریه، تیک تایید و تیک اعلام حضور اساتید راهنما و داوران را مشاهده نماید لذا در غیر اینصورت سریعا با داوران تماس گرفته و از ایشان بخواهند نسبت به تایید پایان نامه اقدام نمایند تا صورت جلسه دفاع صادر شود و روز قبل از برگزاری دفاع جهت یادآوری با راهنما و داوران تماس بگیرد در صورت عدم حضور راهنما یا هر کدام از داوران، دفاع دانشجو کنسل و به روز دیگری موکول خواهد شد.

با توجه مصوبه شورای پژوهشی واحد هر گونه پذیرایی در جلسه دفاع  در محل سالن برگزاری دفاع ممنون می‌باشد لذا خواهشمند است از انجام پذیرایی در مکان فوق خودداری فرمایید

👇عدم نیاز امضاء حضوری فرم اعلام آمادگی دفاع و نسخه صحافی پایان نامه توسط اساتید راهنما و داوران👇

به استحضار کلیه دانشجویان محترم می‌رساند با عنایت خداوند متعال تایید پایان نامه دانشجو قبل و بعد از دفاع راه اندزی گردیده و دانشجویان محترم می‌توانند فایل‌های PDF پایان نامه (قبل از دفاع و نسخه نهایی اصلاح شده پایان نامه بعد از دفاع) خود را از طریق پورتال خود ارسال تا نسبت به بررسی و تایید آن توسط اساتید راهنما و داوران اقدام گردد و نیازی به تایید حضوری و مراجعه دانشجو جهت امضاء فرم اعلام آمادگی دفاع و پایان نامه صحافی شده نیست.

***** مهم   مهم ****

1-آخرین مهلت دفاع در ترم جاری(نیمسال دوم97-96) 👈🏽 23 شهریورماه 1397 می‌باشد
2-آخرین مهلت تحویل فرم اعلام آمادگی دفاع👈🏽  30 مردادماه 1397 می‌باشد/

تاریخ‌های فوق تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهد کرد.
3-نسخه نهایی آپلود شده در صورتی که ناقص باشد توسط کارشناس پژوهشی و داوران مجوز برگزاری دفاع داده نخواهد شد.
4-بعد از دفاع فقط یک نسخه پایان نامه به صورت گالینگور همراه یک عدد سی دی بدون قاب حاوی یک فایل داک و پی دی اف  حداکثر👈🏽 20 روز بعد از دفاع پس از تایید راهنما و داوران (فقط و فقط از طریق پورتال)تحویل شود.

6- پذیرایی در محل سالن برگزاری دفاع ممنوع می‌باشد لذا دانشجویان با هماهنگی مسئول برگزاری دفاع در صورت تمایل در محل سالن پذیرایی واقع در همان طبقه بعد یا قبل از دفاع اقدام به پذیرایی نمایند.

__________________________************************________________________

*دانشجو قبل از ارائه فرم اعلام آمادگی دفاع بایستی سه جلسه دفاع را الزاما شرکت نموده و فرم آن را همراه فرم اعلام آمادگی دفاع(الزاما 15 روز قبل از تاریخ برگزاری دفاع) تحویل امور پژوهشی نماید. آخرین مهلت دفاع در نیمسال اول قبل از شروع ترم جدید یعنی 👈🏽  23 شهریور  و در نیمسال دوم 👈🏽دوازدهم بهمن ماه می‌باشد.

-------------------------------------*******************--------------------------------

*آخرین مهلت ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه یکسال بعد از دفاع می‌باشد.(رعایت آدرس دهی مقالات مطابق آیین نامه ذیل الزامی است)

* برای پروپوزال نیازی به اخذ کد ایران داک یا تاییدیه ایران داک نمی‌باشد.

*پیرو بخشنامه سازمان مرکزی جهت معرفی استاد راهنما الزاما فقط به مدیر گروه مربوطه مراجعه نمایید.

**آیین نامه ها**

آیین نامه نحوه آدرس دهی صحیح مقالات جهت اخذ نمره

راهنمای تکمیلی نگارش پایان نامه

تعهد اصالت پایان نامه