فرم‌ها و بخشنامه‌ها مربوط به پایان نامه ها

***مطالعه کلیه موارد و رعایت بخشنامه‌ها الزامی است***

***** مهم   مهم ****

بعد از برگزاری دفاع فقط یک نسخه پایان نامه صحافی شده که مورد تایید استاد راهنما و داوران باشد  به همراه یک نسخه سی دی شامل فایل ورد و پی دی اف باشد لازم است

مطابق بخشنامه شماره 24432/70  مورخ 27/4/1396 آخرین مهلت دفاع در نیمسال دوم 96-95(ترم جاری)قبل از شروع ترم 23 شهریور ماه می‌باشد.تاریخ فوق فقط در صورت تایید سازمان مرکزی قابل تمدید می‌باشد. همچنین آخرین مهلت تحویل فرم اعلام آمادگی دفاع حداقل 15 روز قبل از برگزاری دفاع می‌باشد.

-------------------------------------*******************--------------------------------

تاریخ دفاع حداقل 6 ماه بعد از تاریخ تایید پروپزال در گروه آموزشی می‌باشد در صورتیکه 4.5 ماه (135 روز) از تاریخ تایید شورای پژوهشی گذشته باشد. قبل از 6 ماه از تاریخ گروه به هیچ عنوان امکان پذیر نمی‌باشد.

__________________________************************________________________

*دانشجو قبل از ارائه فرم اعلام آمادگی دفاع بایستی سه جلسه دفاع را الزاما شرکت نموده و فرم آن را همراه فرم اعلام آمادگی دفاع(الزاما 15 روز قبل از تاریخ برگزاری دفاع) تحویل امور پژوهشی نماید. آخرین مهلت دفاع در نیمسال اول قبل از شروع ترم جدید یعنی  23 شهریور  و در نیمسال دوم دوازدهم بهمن ماه می‌باشد.

*آخرین مهلت تحویل پایان نامه صحافی شده به امور پژوهشی (پس از تایید استاد راهنماو داوران) حداکثر 20 روز پس از برگزاری دفاع می‌باشد بعد از آن تاریخ تحویل گرفته نخواهد شد.

*آخرین مهلت ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه یکسال بعد از دفاع می‌باشد.(رعایت آدرس دهی مقالات مطابق آیین نامه ذیل الزامی است)

*پایان نامه بایستی حتما و حتما توسط خود استاد راهنما و داوران امضاء و تایید شود امضاء شخص دیگری مورد قبول نمی‌باشد.

* برای پروپوزال نیازی به اخذ کد ایران داک یا تاییدیه ایران داک نمی‌باشد.

*پیرو بخشنامه سازمان مرکزی جهت معرفی استاد راهنما الزاما فقط به مدیر گروه مربوطه مراجعه نمایید.

***********

مصوبه شورای پژوهشی در خصوص تایید پایان نامه‌های مجلد و ارائه مقالات  جدید مهم آذر 1395

**نکات و پاسخ به پرسشهای متداول**

نکات بسیار مهم و پاسخ به پرسشها