فرم‌ها و بخشنامه‌ها مربوط به پایان نامه ها

***مطالعه کلیه موارد و رعایت بخشنامه‌ها الزامی است***

لینک کانال تلگرامی     https://t.me/payannamehquchan

لطفا عضو کانال تلگرامی اطلاع رسانی پایان نامه‌های مقطع تحصیلات تکمیلی واحد قوچان بشوید. اخبار روز و آئین نامه پایان نامه‌ها را از این طریق دریافت نمایید.

********************************************************

به استحضار کلیه دانشجویان محترم می‌رساند با عنایت خداوند متعال تایید پایان نامه دانشجو قبل از دفاع و بعد از دفاع راه اندزی  گردیده و دانشجویان محترم می‌توانند فایل‌های پایان نامه (قبل از دفاع و نسخه نهایی و اصلاح شده پایان نامه بعد از دفاع) خود را از طریق پورتال خود ارسال تا نسبت به بررسی و تایید یا عدم تایید  آن توسط اساتید راهنما و داوران اقدام گردد و نیازی  به تایید حضوری و مراجعه دانشجو جهت امضاء فرم اعلام آمادگی دفاع و پایان نامه صحافی شده نیست.

***** مهم   مهم ****

***مصوبات بسیار مهم و جدید امور پژوهشی  از مهرماه 1396***

1-آخرین مهلت دفاع در ترم جاری(نیمسال اول 97-96)  12 بهمن ماه 1396 می‌باشد
2-آخرین مهلت تحویل فرم اعلام آمادگی دفاع  27 دی ماه 1396 می‌باشد/

تاریخ‌های فوق تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهد کرد.
3-نسخه نهایی آپلود شده در صورتی که ناقص باشد توسط کارشناس پژوهشی مجوز برگزاری دفاع داده نخواهد شد.
4-دانشجویانی که فرم پروپزال خود را اول مهر ماه 96 به بعد تحویل امور پژوهشی نموده اند تاریخ دفاع آنان  شش ماه از تاریخ تایید در شورای پژوهشی محاسبه خواهد شد.
5-بعد از دفاع فقط یک نسخه پایان نامه به صورت گالینگور همراه یک عدد سی دی بدون قاب حداکثر 20 روز بعد از دفاع پس از تایید راهنما و داوران تحویل شود.

6- پذیرایی در محل سالن برگزاری دفاع ممنوع می‌باشد لذا دانشجویان با هماهنگی مسئول برگزاری دفاع در صورت تمایل در محل سالن پذیرایی واقع در همان طبقه بعد یا قبل از دفاع اقدام به پذیرایی نمایند.

-------------------------------------*******************--------------------------------

مطابق بخشنامه شماره 24432/70  مورخ 27/4/1396 آخرین مهلت دفاع در نیمسال دوم 96-95(ترم جاری)قبل از شروع ترم 23 شهریور ماه می‌باشد.تاریخ فوق فقط در صورت تایید سازمان مرکزی قابل تمدید می‌باشد. همچنین آخرین مهلت تحویل فرم اعلام آمادگی دفاع حداقل 15 روز قبل از برگزاری دفاع می‌باشد.

برای دانشجویانی که تا پایان شهریور 96 پروپزال خود را تحویل امور پژوهشی واحد نموده اند تاریخ دفاع حداقل 6 ماه بعد از تاریخ تایید پروپزال در گروه آموزشی می‌باشد در صورتیکه 4.5 ماه (135 روز) از تاریخ تایید شورای پژوهشی گذشته باشد. قبل از 6 ماه از تاریخ گروه به هیچ عنوان امکان پذیر نمی‌باشد.

__________________________************************________________________

*دانشجو قبل از ارائه فرم اعلام آمادگی دفاع بایستی سه جلسه دفاع را الزاما شرکت نموده و فرم آن را همراه فرم اعلام آمادگی دفاع(الزاما 15 روز قبل از تاریخ برگزاری دفاع) تحویل امور پژوهشی نماید. آخرین مهلت دفاع در نیمسال اول قبل از شروع ترم جدید یعنی  23 شهریور  و در نیمسال دوم دوازدهم بهمن ماه می‌باشد.

*آخرین مهلت تحویل پایان نامه صحافی شده به امور پژوهشی (پس از تایید استاد راهنماو داوران) حداکثر 20 روز پس از برگزاری دفاع می‌باشد بعد از آن تاریخ تحویل گرفته نخواهد شد.

*آخرین مهلت ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه یکسال بعد از دفاع می‌باشد.(رعایت آدرس دهی مقالات مطابق آیین نامه ذیل الزامی است)

*پایان نامه بایستی حتما و حتما توسط خود استاد راهنما و داوران امضاء و تایید شود امضاء شخص دیگری مورد قبول نمی‌باشد.

* برای پروپوزال نیازی به اخذ کد ایران داک یا تاییدیه ایران داک نمی‌باشد.

*پیرو بخشنامه سازمان مرکزی جهت معرفی استاد راهنما الزاما فقط به مدیر گروه مربوطه مراجعه نمایید.

***********

مصوبه شورای پژوهشی در خصوص تایید پایان نامه‌های مجلد و ارائه مقالات  جدید مهم آذر 1395

**نکات و پاسخ به پرسشهای متداول**

نکات بسیار مهم و پاسخ به پرسشها